vrijdag 14 mei 2010

premiere

Dan valt het stil. De periode van intensieve inspanningen, reizen, avonturen, samenwerken en aandacht is voorbij. Iedereen gaat weer verder met hun leven, nieuwe producties, andere uitdagingen. De postproductie periode van Bardsongs is op de achtergrond afgerond en we staan aan de vooravond van de premiere die plaats heeft op 1 juni 2010. Op Facebook is er een pagina in het leven geroepen, de posters zijn gedrukt en de meeste hindernissen zijn nu wel zo'n beetje genomen.
Met een aantal Indiaase medewerkers is in mindere of meerdere mate contact onderhouden. Zo weet ik dat Mukul en Kawal werken aan een serie voor History Channel in Shimla. Stanzin is in Frankrijk aan het werk met een Lakdakh - Frans uitwisselings programma, Harendrapal verhuurt tenten aan toeristen in Rajasthan en Digambar doet de art direction van diverse commercials in Mumbai.
Wat de Nederlanders betreft, ik hoop iedereen te zien op 1 juni 2010 en het kan zo maar zijn dat we weer eens samenwerken. Ergens, ooit. Hierbij kan ik nu ook definitief deze blog als gedaan beschouwen. Het was een aangenaam verpozen en wie weet kan deze nog eens als naslagwerk worden gebruikt. Voor verdere informatie over Bardsongs, de film kan vanaf nu de facebook pagina worden geraadpleegd.

(zie rechts Bardsongs badge)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten