woensdag 29 juli 2009

het weer



Stel dat alles inderdaad goed blijft lopen, er geen grote rampen of onenigheden plaatsvinden en alles op tijd klaar is voor draaien?
Aanvankelijk zouden we in juni-juli draaien. Dat is hoogzomer in Ladakh, strakblauwe luchten en sterke contrasten en lijnen. Het is nu augustus. 10 augustus onze eerste draaidag. De zomer loopt op zijn eind. Het is weliswaar niet koud maar het is bewolkt en grijs. Soms breekt ineens de lucht helemaal open en zetten de UV stralen zich genadeloos op je huid. Volgens Stanzin kan het ook flink gaan regenen. Zal dat dan deze keer onze vijand zijn? We draaien 95 % exterieur dus van een schaduw planning is geen sprake. Mooie wolken zijn niet lelijk maar grijs is wel grijs en wat onvoorspelbaarheid betreft, het is nog niet zo eenvoudig voor de continuiteit.

Niet om negatief te zijn maar tijdens de break down vergadering van vanmiddag hebben we toch maar om voorzorgsmaatregelen gevraagd zoals portable plastic afdakjes en paraplui's. De handige 'easy ups' die wij hiervoor gebruiken bestaan hier niet en er zal één met bamboe en zeil worden gefabriceerd.

1 opmerking:

  1. Zo te zien van je duizelingen verlost! Machine draait, er zit weer leven en vaart in je blog. Rest nog hoop op geen regen! YOOOH Sem

    BeantwoordenVerwijderen