woensdag 22 juli 2009

leven




Aardse zaken zoals budgetten opstellen voor een filmproductie zou je bij het aanschouwen van de omringende landschappen bijna vergeten. Het landschap in het gezicht van de vrouw tekent vele levens. Levens die worden geleefd met wat er is, wat er altijd was en wat er altijd zal zijn. Niet meer en niet minder. Oude en traditionele levensvormen zijn hier nog niet aangetast.
En wij, we cijferen er lustig op los. Ik onderhandel over alle details en probeer het opnieuw in het beschikbare budget te persen. Er gelden inderdaad hogere prijzen hier. Wat hier niet oorspronkelijk vandaan komt of hier is gefabriceerd moet allemaal ingevoerd worden en het transport komt vanzelfsprekend boven op de prijs.
Bij de bank geen ongeregeldheden deze keer, alles lijkt nog steeds onder controle.

1 opmerking:

  1. Anja en Jan Wieger27 juli 2009 om 19:24

    Lieve Karin,terug van weg geweest en meteen je weblog gelezen. Geschrokken van de hoogteziekte. We hopen dat alles nu voorspoedig verloopt en dat jullie de permissies snel los krijgen. Wat een indrukwekkende foto's. Deze beelden kennen we alleen van dokumentaires die we af en toe zien (TV5 Monde). Hou je taai, blijf gezond en wordt boedhist. Heel veel liefs van ons. ps: fijn dat het toch een echte verjaardag is geweest. A & JW

    BeantwoordenVerwijderen