woensdag 29 juli 2009

work in progress






Op iedere verdieping van ons guesthouse-hotel gonst het van bedrijvigheid. Urvashi bekijkt de meegebrachte kostuums van de cast. Sander bespreekt zijn script met de vertalers, Joost verzamelt alle gegevens van medewerkers, Digambar broedt op een opgezette Dzo. In de tuin ijsbeert Stanzin met de telefoon aan zijn oor en vanaf het eerste terras klinkt het tokkelinstrument van Adi die met de recording van de muziek is begonnen. De enkele toeristen die in het hotel verblijven kijken hun ogen uit.
Het lijkt of alles zijn vorm begint te krijgen.
Charlie Chaplin was verheugd te constateren dat het oxygen peil in mijn bloed op orde is (de meter zegt 90) en de dosis bloeddrukpillen is gehalveerd. Een helikopter ambulance vliegt over..

Vanaf mijn hoge toren roep ik naar Kawal dat hij Ludo moet bellen die op het punt staat naar Schiphol te vertrekken maar geen gegevens van hem heeft ontvangen over pick-up en hotel in Delhi.
Vanmiddag de eerste break down vergadering. Ik heb het budget onder controle gekregen en 99 % van de overeenkomsten vastgelegd. Alles verloopt gemoedelijk, gecontroleerd en kalm. Het is niet te geloven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten