zaterdag 29 augustus 2009

Dag Ladakh, tot ziens

Er is altijd een schimmige leegte na een productie. Deze leegte is echter nooit echt leeg. Het is een soort zwemmen tegen de stroom in. Nog één nacht voor vertrek, nog een halve dag voor vertrek en nu nog een paar uur voor vertrek.
Het betalen van de crew, administratie van datzelfde, ontakelen van het kantoor, oneigenlijke verplichtingen en nabeschouwingen onder het genot van whiskey en bier. Het afscheid toont zich in vele gedaanten.
Tientallen witte geluk-wens shawls, overgewicht door ontvangen en weg te geven cadeaus, overtollige filmrollen en mappen vol bonnen en declaraties. 7 weken Ladakh in de koffers.
Kawal en Sal zijn in Mumbai voor het ontwikkelen en scannen van het materiaal. Vanmiddag ontvingen we de melding dat alles goed is gegaan. We zullen ze morgen in Delhi weerzien.
Het resterende budget wat op de productie rekening van de State Bank of India staat zorgt voor problemen omdat het minder logisch is dan het lijkt om dit bedrag terug naar Nederland te krijgen. Een bron van zorg voor Sander, temeer omdat het om een substantieel bedrag gaat. Ik heb alles afgerond, de administratie is gedaan. Het is me gelukt. Tot in Delhi!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten